Δραπετσώνα / Πειραιάς Αγίου Δημητρίου 62

Panasonic Etherea CS-Z50XKEW/CU-Z50XKE Inverter 18000 BTU A+++/A++

etherea18
CONTROL_RE-Z71XKEW-LEFT-1024x841
shutterstock_1884203536-BLACK-ETHEREA-1-1024x768
etherea18out (1)
Κατασκευαστής :  Panasonic

Κωδικός:           Άμεσα διαθέσιμο
Κατάσταση προϊόντος

Τηλέφωνο Παραγγελίας: 6946 227108

Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€

Preloader

Οι μονάδες τοίχου Etherea είναι εξοπλισμένες με το νέο σύστημα nanoe ™ X. Μέγιστη ενεργειακή απόδοση (A +++), μέγιστη άνεση (λειτουργία ψιθυρίσματος από 19 dB (A)) και υγιής εσωτερικός αέρας σε συνδυασμό με μια νέα σχεδίαση προσανατολισμένη στο μέλλον.

1

Πολύ αποτελεσματική βελτίωση του αέρα με το nanoe ™ Χ

Εξαλείφοντας αποτελεσματικότερα τις οσμές και τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς, το νέο σύστημα nanoe ™ X εξασφαλίζει υψηλότερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου.

 

2

Ενσωματωμένο WLAN και προαιρετικό φωνητικό έλεγχο

Με τη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή "Panasonic Comfort Cloud" έχετε άμεση πρόσβαση στη συσκευή μέσω σύνδεσης WLAN και μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις λειτουργίες λειτουργίας (ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, χρονόμετρο κ.λπ.) με το smartphone σας.

 

3

Απλό και κομψό

Με καθαρές γραμμές, απλό σχεδιασμό και κομψό ματ λευκό ή ασημί, οι συσκευές είναι ιδανικές για μοντέρνους και κομψούς εσωτερικούς χώρους.

 

4

Τηλεχειριστήριο υπερύθρων σε μοντέρνο σχεδιασμό

Το νέο τηλεχειριστήριο υπερθύρων "Sky Controller" εντυπωσιάζει με τον καινοτόμο σχεδιασμό και την απλή λειτουργία του.

Η Panasonic προσφέρει στους πελάτες της τεχνολογία αιχμής, ειδικά σχεδιασμένη για να διασφαλίζει ότι τα συστήματα κλιματισμού προσφέρουν ακόμη υψηλότερη απόδοση. Μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τον κλιματισμό και να εκτελέσετε ολοκληρωμένη παρακολούθηση και έλεγχο, με όλες τις δυνατότητες που παρέχει το τηλεχειριστήριο στο σπίτι, από οπουδήποτε στον κόσμο, χάρη στις διαδικτυακές εφαρμογές που έχει δημιουργήσει η Panasonic για εσάς.

Με τη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή “Panasonic Comfort Cloud” έχετε άμεση πρόσβαση στη συσκευή Etherea μέσω σύνδεσης WLAN και μπορείτε να εκτελείτε όλες τις λειτουργίες λειτουργίας (ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, χρονοδιακόπτης κ.λπ.) με το smartphone σας.
Με την εφαρμογή “Panasonic Comfort Cloud” μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα θέρμανσης ή ψύξης στο smartphone ή το tablet σας. Εκτός από τις κανονικές λειτουργίες ενός τοπικού τηλεχειριστηρίου, άλλες σύγχρονες λειτουργίες είναι διαθέσιμες οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Με την εφαρμογή, ένας χρήστης μπορεί να ελέγχει έως και 200 ​​συσκευές (έως 20 συσκευές / τοποθεσία σε 10 τοποθεσίες το πολύ) και να διαχειρίζεται άλλους χρήστες και τα δικαιώματά τους πρόσβασης. Με την οθόνη κατανάλωσης ενέργειας, μπορεί να προσδιοριστεί η πιθανή εξοικονόμηση και να μειωθεί το λειτουργικό κόστος.

Μπορεί να συνδυαστεί με την Alexa και το Google Home ανάλογα με τη χώρα που διαμένετε.

 

     -  Ύψος Εσωτερικής Μονάδας: 295 mm

 • Βάθος Εσωτερικής Μονάδας: 244 mm

 • Μήκος Εξωτερικής Μονάδας: 875mm

 • Ύψος Εξωτερικής Μονάδας: 695 mm

 • Βάθος Εξωτερικής Μονάδας: 320 mm

 • Μήκος Εσωτερικής Μονάδας: 1040 mm

 

 

 • Ισχύς Ψύξης: 17060 BTU

 • Ισχύς Θέρμανσης: 19790 BTU

 • WiFi

 • Φίλτρα Αέρα

 • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)

 • Χρώμα: Λευκό